Hírek

FIGYELEM - Felhívások módosítása

Rendezvények és képzések meghívóinak megküldéséről

Tisztelt Ügyfeleink!

A "Szakmai programok megvalósítása és térségi rendezvények" (VP6-19.2.1.-23-2-17), a "Turisztikai tevékenységek ösztönzése" (VP6-19.2.1.-23-3-17), a "Helyi termék előállítás, hozzáadott érték növelés és piacra jutás" (VP6-19.2.1.-23-4-17) a "Közösségi terek és kapcsolódó szolgáltatások" (VP6-19.2.1.-23-7-17) és a "Helyi szolgáltatásfejlesztés, nem mezőgazdasági vállalkozások támogatása" (VP6-19.2.1.-23-8-17) Felhívásaink "3.4.4. A projekt szakmai megvalósításával kapcsolatos egyéb elvárások" fejezete a következő bekezdéssel egészültek ki:

Rendezvény esetében: a kedvezményezett köteles a rendezvény témájáról, helyszínéről és időpontjáról szóló meghívót és a meghirdetés dokumentációját a rendezvény megvalósítási időpontját megelőző harmincadik napig a közbenső szervezeti feladatok ellátása során bevont szervezetként eljáró megyei kormányhivatalnak elektronikusan a https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ felületen keresztül megküldeni. A kedvezményezett az általa szervezett rendezvény vonatkozásában köteles a rendezvény témáját, helyszínét és időpontját, a rendezvény megvalósítási időpontját megelőző 30. napig a rendezvény helyszínének tekintetében illetékes LEADER HACS honlapján közzétenni.


A "Kedvezőtlen szocio-demográfiai térségi folyamatok megtörése" (VP6-19.2.1.-23-5-17) Felhívásunk "3.4.4. A projekt szakmai megvalósításával kapcsolatos egyéb elvárások" fejezete a pedig következő  két bekezdéssel egészült ki:

Rendezvény esetében: a kedvezményezett köteles a rendezvény témájáról, helyszínéről és időpontjáról szóló meghívót és a meghirdetés dokumentációját a rendezvény megvalósítási időpontját megelőző harmincadik napig a közbenső szervezeti feladatok ellátása során bevont szervezetként eljáró megyei kormányhivatalnak elektronikusan a https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ felületen keresztül megküldeni. A kedvezményezett az általa szervezett rendezvény vonatkozásában köteles a rendezvény témáját, helyszínét és időpontját, a rendezvény megvalósítási időpontját megelőző 30. napig a rendezvény helyszínének tekintetében illetékes LEADER HACS honlapján közzétenni.

Képzés esetében: A kedvezményezett köteles a képzés témáját, helyszínét és időpontját a képzés megvalósítási időpontját megelőző harmincadik napig a közbenső szervezeti feladatok ellátása során bevont szervezetként eljáró megyei kormányhivatalnak elektronikusan a https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ felületen keresztül megküldeni. Több képzési napból álló képzés esetén az összes képzési nap tervezett dátumát egyidejűleg is be lehet jelenteni. A kedvezményezett az általa szervezett képzés vonatkozásában köteles a képzés témáját, helyszínét és időpontját a képzés megvalósításának időpontját megelőző 30. napig a képzés helyszínének tekintetében illetékes LEADER HACS honlapján közzétenni.


A módosításokról szóló Közlemények és a frissített Felhívások elérhetők a Magyar Államkincstár LEADER Alkalmazásán keresztül:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok

Kérjük, tájékoztatásunk tudomásul vételét.

<< vissza az előző oldalra