Hírek

Figyelem - Felhívás módosítása

Kedvezőtlen szocio-demográfiai térségi folyamatok megtörése című, VP6-19.2.1.-23-5-17 számú helyi felhívás módosításra került!


Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület, Kedvezőtlen szocio-demográfiai térségi folyamatok megtörése című, VP6-19.2.1.-23-5-17 számú helyi felhívása módosításra került!

A módosítás a Felhívás 3.4.1.1. Műszaki és szakmai elvárások című fejezetét érintette:

A következő előírás törlésre került:

"Elkülönített pénzforgalmi számlára vonatkozó előírás: A projektre elkülönített pénzforgalmi számlát szükséges nyitni (már meglévő bankszámlához alszámla nyitása is elegendő), kivéve azokat a szervezeteket, akiknek a Magyar Államkincstár vezeti a számláját, és az EU-s programok fogadására már nyitottak elkülönített célelszámolási számlát."


A módosításra azért volt szükség, mert az ügyfelek hiánypótlásukkor jelezték számunkra, hogy nem tudnak csak egy bankszámlát bejelenteni ügyfél-regisztrációjukkor a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatalnál. Az Irányító Hatóság, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály és a Magyar Államkincstár illetékeseivel egyeztetve ezen feltételt töröltük a pályázati felhívásból.

Amennyiben a pályázatban vagy a hiánypótlás keretében vállalta az ügyfél ezen feltétel teljesítését, úgy a projekt megvalósítása során ezen feltétel betartását nem várjuk el (a pályázat keretében ezzel további teendőjük nincs, nem releváns). A jelenleg hiánypótlás összeállítása alatt lévő ügyfelek esetében pedig tekintsék a hiánypótló levél ezen pontját tárgytalannak!

Amennyiben ezzel kapcsolatosan kérdésük lenne, úgy munkaidőben keressék munkatársunkat: Nagy Vince 06-20-385-6881

A módosításról szóló Közlemény és a frissített Felhívás elérhető a Magyar Államkincstár LEADER Alkalmazásán keresztül:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok


Kérjük, tájékoztatásunk tudomásul vételét.

Kérjük tájékoztatásunk tudomásul vételét!

Üdvözlettel:
Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület

Frissítve: 2018.12.18.

<< vissza az előző oldalra