4254 Nyíradony Kossuth utca 38 +36 52 203 249 delnyirsegleader@gmail.com

Köszöntő

Tasi Sándor elnök

Sok szeretettel köszöntöm Önt a Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület és az elnökség nevében!
Az egyesületet 22 település önkormányzata, vállalkozása, civil szervezete és több magánszemély alakította meg 2012-ben azzal a céllal, hogy előmozdítsa a LEADER térségünk fejlődését. Közel egy éve indult az a kezdeményezés és tervezői munka, amelynek eredményeképpen az Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület 2013 Február 15-től elnyerte a Helyi LEADER Akciócsoport címet.

Az egyesület feladatának érzi a térségben valamennyi szervezet, vállalkozás, önkormányzat érdekeinek képviseletét, és aktívan szeretne közreműködni és helyt állni a regionális, multilaterális projektek megvalósításában.

Egyesületünk az Agrárminisztérium megbízásából az Európai Unió LEADER vidékfejlesztési programjával kapcsolatban irodát működtet, felkészíti a helyi szereplőket, tájékoztatókat tart, a támogatott intézkedésekkel kapcsolatban projekt-előkészítést végez, valamint segítséget ad a projektgazdáknak a támogatási kérelmek összeállításában.
 
Bízom abban, hogy honlapunk böngészése során minden információt tud begyűjteni egyesületünkről, térségünkről és hamarosan tagjaink közt köszönthetjük!

Tasi Sándor
elnök